Kan ik bij jullie ook terecht voor subsidies die niet op jullie website staan vermeld?

Veelgestelde vraag

Mooie projecten krijgen altijd onze aandacht!
Omdat wij getraind zijn in het doorgronden van regelingen, veel ervaring hebben met het afwikkelen van subsidietrajecten en goede contacten hebben met de overheid, kunnen we iedere subsidieaanvraag in behandeling nemen. Ook als het bijvoorbeeld om internationale, regionale of incidentele regelingen gaat.

Omdat het subsidielandschap voortdurend in beweging is, volgen wij het subsidienieuws dagelijks. Wij zijn daardoor altijd op de hoogte van de actuele regelingen.

Nieuwe subsidies die aansluiten op de activiteiten van een bestaande klant zullen we proactief introduceren. Onze klanten mogen ons ook altijd benaderen met een voorstel om de mogelijkheden van een regeling te onderzoeken.

Aangezien wij ons uitsluitend focussen op subsidies en financieringsmogelijkheden voor bedrijven en organisaties, vallen particuliere subsidies niet binnen ons werkveld. Ben je innovatief aan het werk of heb je een idee voor een duurzaam project? Doe je technisch wetenschappelijk onderzoek of ben je van plan een buitenlandse vestiging van jouw bedrijf op te zetten?
Laten we het dan eens hebben over subsidies. Wij maken graag kennis met je!
Het maakt ons niet uit of je starter bent of een ervaren ondernemer.

Disclaimer mbt de FAQ’s

DIRECTION heeft veel zorg en aandacht besteed aan de beantwoording van deze vragen. Vanwege de leesbaarheid en toegankelijkheid van de informatie hebben we er voor gekozen om een niet in details te treden. De antwoorden zijn correct geformuleerd, maar er kunnen uitzonderingen van toepassing zijn of nadere voorwaarden gelden. Het is dan ook niet de bedoeling dat je de verstrekte informatie als advies beschouwt. Voor een passend advies maken we graag nader kennis met je.