Ik probeer zelf een aanvraag in te dienen, maar ik loop vast in het proces. Kunnen jullie me alsnog helpen?

Veelgestelde vraag

Benader ons gerust! Dan kijken we waar we kunnen bijspringen. Ook wanneer je naar aanleiding van een eigen subsidieaanvraag een zogenaamde ‘vragenbrief’ hebt ontvangen, kunnen wij de beantwoording samen met jou op papier zetten of van je overnemen.

Wanneer jouw eigen aanvraag in een afwijzing heeft geresulteerd en de mogelijkheid van bezwaar of beroep nog open staat, kunnen wij je helpen.

De reden van een afwijzing van een aanvraag kan zijn dat het project op dat moment nog niet in een subsidiabele fase was. Wij kunnen je hierover informeren en adviseren. Wellicht dat we een volgende aanvraag samen kunnen doen en nog meer subsidiemogelijkheden voor je in petto hebben!

Disclaimer mbt de FAQ’s

DIRECTION heeft veel zorg en aandacht besteed aan de beantwoording van deze vragen. Vanwege de leesbaarheid en toegankelijkheid van de informatie hebben we er voor gekozen om een niet in details te treden. De antwoorden zijn correct geformuleerd, maar er kunnen uitzonderingen van toepassing zijn of nadere voorwaarden gelden. Het is dan ook niet de bedoeling dat je de verstrekte informatie als advies beschouwt. Voor een passend advies maken we graag nader kennis met je.