Arbeid & Scholing

Als werkgever is het belangrijk te investeren in uw medewerkers.

Wilt de kennis, competenties en vaardigheden van uw medewerkers verder ontwikkelen? Bespaar op de kosten met – bijvoorbeeld – de ESF-subsidie.

Waardevolle subsidies en fiscale regelingen

Voor het opleiden en trainen van uw medewerkers zijn vanuit verschillende subsidieverstrekkers, meerdere soorten subsidies beschikbaar. Maar waar heeft u als organisatie recht op? Door de complexe, steeds wijzigende wet- en regelgeving is het selecteren van de juiste subsidies geen sinecure.

Meer doen met subsidies?

Gratis en vrijblijvende inventarisatie

Wilt u gezond en veilig werken bevorderen? Vraagt u zich af of uw voorgenomen project in aanmerking komt voor subsidie? Of u wel gebruik maakt van alle fiscale voordelen? Neem eens vrijblijvend contact op met een van onze subsidieadviseurs voor een inventarisatie van de (financiële) mogelijkheden.

Subsidieadvies op maat

Samen met ons uitgebreide netwerk van HR-specialisten, fiscalisten, opleiders én onze kennis over de daarmee samenhangende wet- en regelgeving, kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Denk aan:

  • Het onderzoeken van de subsidiemogelijkheden
  • Het samenstellen van een opleiding op maat
  • Het aanvragen van de juiste subsidies
  • De administratie inrichten van de subsidietrajecten

Laat ons u ondersteunen in uw zoektocht. Daarmee bespaart u niet alleen tijd en geld, maar kunt u zich focussen op waar ú goed in bent. En: meer en sneller investeren in (de mensen van) uw bedrijf.

Wat zijn uw wensen op HR-gebied?

Onderstaand een aantal subsidies op het gebied van personeel en scholing. Wilt u meer weten over de ESF-subsidie, Subsidieregeling Praktijkleren of andere subsidiemogelijkheden op het gebied van HRM? Laat het ons weten.

DIRECTION subsidieadviseurs. Sámen groeien we verder.

Nieuws: Gerelateerd

Blijf op de hoogte met onze subsidienieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.