Glastuinbouw

Nederland is een van de grootste exporteurs van agrarische producten ter wereld.

De glastuinbouwsector is daarom van groot economisch belang. Samen met de (glastuinbouw-) subsidies van de overheid, kunnen we ervoor zorgen dat Nederland koploper blijft.

De noodzaak van innovatie

De wereldbevolking blijft groeien. Duurzame oplossingen in de glastuinbouw worden steeds belangrijker. Vanwege het grote economische en maatschappelijke belang stimuleert de overheid efficiëntere, milieuvriendelijkere en/of energiebesparende productiemethoden met aantrekkelijke subsidies. Daardoor kunt u als bedrijf investeren in een slimmere, duurzame productie, waardoor u meer produceert met minder input en middelen. Denk aan ruimte, water, energie en nutriënten.

Dromen. Durven. Dóen.

Wees er op tijd bij

Aan het aanvragen van subsidies voor de glastuinbouw zijn restricties verbonden. Wilt u snel achterhalen of uw project in aanmerking komt voor subsidie? Neem eens vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag over de (vele) regelingen en subsidiemogelijkheden.

Komt uw bedrijf in aanmerking voor subsidie?

Bent u actief in de glastuinbouwsector of voedselverwerkingsketen? En wilt u investeren in duurzame, energiebesparende maatregelen? Of wilt u meer weten over de huidige wet- en regelgeving op het gebied van subsidies of fiscale regelingen voor de glastuinbouw?

Wij helpen u bij uw subsidieaanvraag

Startende ondernemer, zzp’er, mkb’er… klein, middelgroot of groot bedrijf, uw DIRECTION-subsidiespecialist adviseert u graag over de subsidiemogelijkheden binnen uw specifieke branche of werkgebied.

Onderstaand een aantal subsidies op het gebied van glastuinbouw. Wilt u weten of uw bedrijf of project in aanmerking komt voor subsidiegelden of een fiscale tegemoetkoming? Plan vandaag nog uw adviesgesprek.

Nieuws: Gerelateerd

Blijf op de hoogte met onze subsidienieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Relaties DIRECTION: