Life sciences & chemie

Bent u innovatief actief met het ontwikkelen van duurzame producten, slimme materialen, hernieuwbare grondstoffen of schone productiemethoden?

… Vraag subsidie aan voor uw Life Sciences & Chemie project!

Life Science & Health

Nederland behoort op onderzoeksgebied tot de absolute top. Bedrijven in de Life Sciences sector ontwikkelen en leveren oplossingen die bijdragen aan een hogere kwaliteit van leven, een productievere beroepsbevolking en een duurzame, betaalbare gezondheidszorg.

Rijksoverheid stimuleert innovatie met subsidies

Mede door de vergrijzing neemt de wereldwijde vraag naar innovatieve producten op het gebied van biotechnologie en farmacie alsmaar toe. Om innovaties op het gebied van klimaat, gezondheid, voeding, energie, transport en grondstoffen te versnellen, stimuleert de overheid bedrijven uit deze sectoren met verschillende subsidies.

Uw onestopshop voor subsidies

Chemie

Ook de chemiesector is een belangrijke pijler van de Nederlandse economie. Maar liefst 19 van de 25 grootste chemiebedrijven ter wereld hebben productielocaties in Nederland. Door eindige fossiele grondstoffen vormen Life Sciences & Chemie de sleutelsectoren voor de toekomst.

Houdt uw bedrijf zich bezig met innovatief (bio-)medisch, chemisch of technologisch onderzoek? En bent u op zoek naar financiering voor uw R&D-project? Neem dan contact met ons op.

DIRECTION subsidieadviseurs. Daarom.

Door onze jarenlange ervaring met het verkrijgen van subsidies op uiteenlopende vakgebieden, is DIRECTION subsidieadviseurs specialist op het gebied van subsidieregelingen. We kennen de weg in het dynamische overheidsbeleid als geen ander en ondersteunen veel (gerenommeerde) bedrijven op het gebied van innovatiestrategie├źn en subsidies.

> Meer over DIRECTION subsidieadviseurs...

Onderstaand een aantal subsidies op het gebied van Life Sciences & Chemie. Wilt u weten of uw bedrijf/project in aanmerking komt voor subsidie en/of een fiscale regeling? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze Life sciences & chemie specialisten