Vacature Consultant Innovatie & duurzaamheid

Wij zoeken een adviseur met passie voor technologische innovatie en duurzaamheid.

Het vak van subsidieadviseur leer je door het te doen. Je zult dan ook meteen aan het werk gaan met het team en contact hebben met opdrachtgevers door een bezoek te brengen aan hun bedrijven. Je kijkt, neemt waar, luistert en stelt de juiste vragen om uiteindelijk een perfect beeld te hebben van de subsidiemogelijkheden voor de opdrachtgever.

Terug op kantoor werk je alle informatie uit, stel je een ijzersterke aanvraag op en dient deze in. Komen daar vragen op, dan kijk je nog eens kritisch naar het project en zorg je dat je de benodigde informatie boven tafel krijgt. Je bent immers een doorpakker en stopt niet voordat je beet hebt.

Naast de lol die je hebt in het binnenslepen van subsidies, vind je het leuk om de relatie met opdrachtgevers te onderhouden en daarbij te blijven uitkijken naar nieuwe subsidiabele projecten.

Met dit profiel heb je onze aandacht:

  • je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding in een relevante richting, bijvoorbeeld economie, rechten, techniek of (technische) bedrijfskunde;
  • je hebt aantoonbaar affiniteit met techniek;
  • je hebt in ieder geval 2 jaar werkervaring;
  • je hebt een sterk analytisch vermogen en bent in staat de vertaalslag van techniek naar subsidieregelingen te maken en vice versa;
  • je bent representatief en vindt het leuk om direct met opdrachtgevers te werken;
  • je kunt zowel zelfstandig als in teamverband functioneren;
  • je bent redactioneel sterk en beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk;
  • je hebt een commerciële instelling, bezit daadkracht en bent kwaliteits- en resultaatgericht;
  • je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat DIRECTION jou biedt:

DIRECTION werkt met een enorme diversiteit aan interessante opdrachtgevers door het hele land. Natuurlijk word je uitstekend begeleid door onze ervaren consultants.

Het kantoor staat in het centrum van Ermelo aan de rand van het bos. Vanuit deze centrale ligging in het land reis je gemakkelijk af naar jouw opdrachtgevers.

Het team bestaat uit een fijne club mensen met uiteenlopende achtergronden en specialismen. De lijnen zijn kort, de onderlinge sfeer is informeel en er is oog voor elkaar.
Groei en ontwikkeling worden gestimuleerd.

DIRECTION biedt een goed salaris en passende secundaire voorwaarden. Ook een parttime dienstverband behoort tot de mogelijkheden.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij de enthousiaste en ondernemende persoon die we zoeken om samen met ons DIRECTION naar “the next level” te brengen? Dan willen we je graag beter leren kennen. Stuur je motivatie en CV naar info@direction.nl ter attentie van Patricia Simon. Nog vragen? Bel ons dan gerust op. We zijn bereikbaar op: 0341 - 56 09 07.

Relaties DIRECTION: