SLIM-regeling open voor mkb-ondernemingen

Op 1 maart 2022 is de nieuwe aanvraagronde voor de ‘Stimuleringsregeling voor leren en ontwikkelen in mkb-ondernemingen (SLIM)’ weer opengegaan.

3 maart 2022

Nieuwe aanvraagronde SLIM

In de aanvraagronde van maart kunnen individuele mkb-ondernemingen hun nieuwe aanvraag indienen. Een subsidieaanvraag kan worden ingediend van 1 maart 09:00 uur tot en met 31 maart 17:00 uur.

Met de openstelling van dit tijdvak treedt tevens een wijziging in activiteit B in werking. Door subsidie voor activiteit B aan te vragen kunnen werkenden in een onderneming een loopbaan- of ontwikkeladvies krijgen. Het maximumbedrag voor een loopbaan- of ontwikkeladvies wordt gelijkgesteld aan de Nederland leert door regelingen en bedraagt een vast bedrag van € 700 per deelnemer.

Een 2e aanvraagronde voor individuele mkb-ondernemingen is van 1 september t/m 30 september 2022. Samenwerkingsverbanden en grootbedrijven (landbouw-, horeca- of recreatiesector) kunnen weer subsidie aanvragen in de periode van 1 juni t/m 30 juni 2022.

SLIM aanvragen?

DIRECTION heeft in zowel 2020 als in 2021 voor individuele mkb-ondernemingen meerdere subsidietrajecten mogen begeleiden. Alle aanvragen welke binnen de loting zijn gevallen zijn positief beschikt.

Als je wilt weten of jouw mkb-onderneming in aanmerking komt voor de SLIM-subsidie, neem dan contact met ons op. Wij gaan graag voor jou aan de slag!