Innovatie is dé motor voor economische groei.

Bent u op zoek naar (financiële) middelen om uw innovatieve ideeën te realiseren? Vraag een innovatiekrediet of fiscale tegemoetkoming aan.

Innovatie

Versnel uw innovatieambities

De Nederlandse overheid zet sterk in op innovatie. Door het steunen van bedrijven middels subsidies, fiscale voordelen en kredieten, wil de overheid het onderscheidend vermogen versterken en duurzame economische groei stimuleren. Denk aan fiscale regelingen zoals de WBSO, waarmee u tot wel 40% op uw loonkosten kunt besparen!

Wat zou ú doen met meer innovatiebudget?

Vind een passende (fiscale) regeling

Met welke financiële of fiscale stimuleringsregeling(en) kunt u uw innovatieve ideeën en R&D-projecten realiseren? DIRECTION zoekt het graag voor u uit. Door onze jarenlange ervaring en actuele kennis, zorgen wij ervoor dat u optimaal gebruik maakt van de door de overheid aangeboden middelen.

Laat uw innovatieproject slagen

DIRECTION helpt u graag bij het aanvragen van de juiste subsidiaire en fiscale regelingen. Een aantal bekende regelingen in het kort:

  • WBSO

    Wilt u aan de slag met een R&D-project? Dan kunt u WBSO aanvragen. Met deze fiscale stimuleringsregeling vergoedt de overheid een groot deel van de kosten van uw innovatietraject.

  • MIT

    Valt uw bedrijf onder een van de negen ‘topsectoren’?* Dan kunt u een financiële bijdrage aanvragen voor onderzoek en ontwikkeling van uw innovatietraject middels de Mkb-innovatiestimulering Regio en Topsectoren, oftewel: MIT-subsidie.

* Check het op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Neem contact op met onze expert Peter

MIT-subsidie of WBSO aanvragen? DIRECTION helpt u graag.

Wij zoeken graag voor u uit of uw innovatieplannen aansluiten bij de MIT- of WBSO-regeling. En: of u wellicht nog recht heeft op een ander type innovatiekrediet, fiscale of financiële tegemoetkoming.

Weten wat het aanvragen van subsidie ú oplevert? Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend subsidieadvies.

 

Maak gebruik van deze subsidies!

Gerelateerde subsidies