Marco Buitenkamp

Marco Buitenkamp

Managing Consultant Innovation

Binnen DIRECTION houd ik me voornamelijk bezig met het verwerven van subsidies op het gebied van innovatie. Als liefhebber van technologie past dit goed bij mij. In de loop van de jaren heb ik, zowel in eigen ondernemingen als bij de bedrijven UNIT4, Smile open source en Suitsupply, mijn steentje bijgedragen aan innovatieprocessen.

Om onze kenniseconomie op peil te houden, heeft de Nederlandse overheid innovatiesubsidies zoals de WBSO en de Innovatiebox ontwikkeld. Deze fiscale stimuleringsregelingen worden verstrekt in de vorm van een korting op de loonheffingen (WBSO) of de vennootschapsbelasting (Innovatiebox). De ontstane extra financiƫle ruimte kan weer worden benut om het verschil te maken. Dit overheidsbeleid werpt vruchten af. Onze bekende opdrachtgevers Stella, Stork en Fokker zijn hierin wat mij betreft toonaangevend.

Mijn kracht? Ik spreek de taal van innoverend Nederland en ken de regelingen. Hierdoor kan ik de perfecte vertaalslag maken van innovatieproject naar innovatiesubsidie.

Nieuws: Gerelateerd

Blijf op de hoogte met onze subsidienieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.