Jelte Aben

Managing Consultant Innovation & Sustainability

Met een grote passie voor technische, innovatieve en duurzame projecten behartig ik samen met een team van specialisten de subsidiebelangen van bedrijven. Het kan hierbij gaan om de verduurzaming van gebouwen of processen, maar ook om technologische product- en procesontwikkelingen, bijvoorbeeld in de machinebouw, levensmiddelenindustrie en chemie.

Na mijn opleiding vliegtuigtechniek heb ik enige tijd bij KLM gewerkt als onderhoudstechnicus voor de Boeing 747. Na mijn opleidingen Technische Bedrijfskunde, Bedrijfskunde en Business Administration ben ik sinds 2008 werkzaam als subsidieadviseur.

Ik heb ervaring met een breed scala aan subsidieaanvragen, veelal voor projecten op het gebied van duurzaamheid en technische innovatie. Met mijn unieke technische én bedrijfskundige profiel ben ik in staat om projecten en ideeën snel te doorgronden op verschillende niveaus binnen een organisatie.

Mijn kracht? Projectideeën omzetten in kansrijke subsidieaanvragen, het opbouwen van langdurige klantrelaties, het snel kunnen schakelen op de verschillende niveaus binnen een organisatie en het begeleiden van het gehele subsidietraject tot en met de uitbetaling van de laatste subsidie-euro.

Nieuws: Gerelateerd

Blijf op de hoogte met onze subsidienieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.