Subsidie Checklist

Vrijblijvend advies?

Voer uw naam en emailadres in en wij geven u geheel vrijblijvend advies over uw subsidiemogelijkheden.


Bedankt voor het invullen van de Checklist. We gaan z.s.m. kijken naar uw subsidiemogelijkheden.
Sluiten

Subsidies

Subsidies

Subsidies zijn als alternatieve financieringsbron een belangrijke aanvulling op de begroting. Dikwijls zijn subsidies mede bepalend voor de koers van een onderneming. Toch is een subsidie nooit snel geld. Het aanvragen van een subsidie vergt een gedegen en vasthoudende aanpak waarin kennis en ervaring van doorslaggevend belang zijn voor het succes.

Wij maken gebruik van zowel regionale, nationale als EU subsidiebronnen. Vanuit onze expertise benutten wij subsidiemogelijkheden voor activiteiten op het gebied van:

  • technologische innovatie;
  • investeren in duurzaamheid;
  • internationaal ondernemen;
  • personeelsontwikkeling.

Hoe doen wij dat?

Wij gaan met u in gesprek en maken grondig kennis met uw bedrijf en business, met uw plannen voor de toekomst en de investeringen die u overweegt te doen. Door uw bedrijf goed te leren kennen en te begrijpen zijn wij beter in staat om passende subsidies te vinden en u hierin een gedegen advies te geven zodat deze optimaal worden benut.

De subsidieregelgeving is continu aan verandering onderhevig. Wij hebben actuele kennis van de subsidieregelingen en het subsidierecht. Dit is essentieel om geen kansen onbenut te laten.

Diensten voor Subsidies

  • inventariseren van de subsidiemogelijkheden voor uw activiteiten;
  • de regie van het hele aanvraagtraject waarbij is inbegrepen het helpen bij het opstellen van de aanvraag, het businessplan en het projectplan;
  • de administratie en de verantwoording richting subsidiĆ«nt (compliance).