Subsidie Checklist

Vrijblijvend advies?

Voer uw naam en emailadres in en wij geven u geheel vrijblijvend advies over uw subsidiemogelijkheden.


Bedankt voor het invullen van de Checklist. We gaan z.s.m. kijken naar uw subsidiemogelijkheden.
Sluiten

Groeifinanciering

Groeien begint vaak met innoveren, innoveren met financieren. Dit zijn allemaal “werkwoorden”, dat gaat dus niet vanzelf. Daar is inzet en inspanning voor nodig. Nieuwe klanten werven, nieuwe activiteiten starten of nieuwe markten bewerken. Veel bedrijven werken naast hun reguliere business voortdurend aan innovatie. Zij verbeteren hun producten of ontwikkelen nieuwe technologie en nieuwe producten, zetten oude concepten op een creatieve manier in op terreinen waar je het niet verwacht. Ook hier gaan nog steeds de kosten voor de baten. Om dit soort activiteiten te kunnen uitvoeren zal er voldoende geld beschikbaar moeten zijn. Uw interne financiering is een belangrijke bron, maar niet altijd toereikend, wij helpen graag om externe financieringsbronnen aan te boren.

Hoe doen wij dat?

Wij gaan met u in gesprek en maken grondig kennis met uw bedrijf en business, met uw plannen voor de toekomst en de investeringen die u overweegt te doen. Door uw bedrijf goed te leren kennen en te begrijpen zijn wij beter in staat om passende financieringsmogelijkheden te vinden en deze optimaal te benutten. Diensten voor Groeifinanciering
  • vinden van passende private equity en kredieten;
  • opstellen van de financieringsaanvraag en het ondernemingsplan;
  • begeleiding tot de financieringskeuze;
  • crowdfunding.

Innovatiekrediet

Naast maatwerk groeifinanciering kunnen wij u ook helpen met een aanvraag voor het Innovatiekrediet. Het Innovatiekrediet is een risicodragend krediet voor de financiering van ontwikkelingsprojecten met veel commerciële potentie maar nog grote technische risico’s. De projecten zijn gericht op de ontwikkeling van nieuwe producten, processen of diensten. Het Innovatiekrediet vermindert het financiële risico voor de ondernemer: mislukt het project, dan hoeft het Innovatiekrediet niet te worden terugbetaald. Meer informatie over het Innovatiekrediet kunt u hier vinden.