Subsidie Checklist

Vrijblijvend advies?

Voer uw naam en emailadres in en wij geven u geheel vrijblijvend advies over uw subsidiemogelijkheden.


Bedankt voor het invullen van de Checklist. We gaan z.s.m. kijken naar uw subsidiemogelijkheden.
Sluiten

Vacatures

Vacatures

Subsidie Adviseur DIRECTION 

Ben jij die zelfstandige (Subsidie) Adviseur die de top van het bedrijfsleven adviseert en begeleidt bij de financiering van hightech innovaties? Dan zoeken we jou voor onze opdrachtgever DIRECTION.

Functie omschrijving

Voor DIRECTION zoeken wij een subsidieadviseur. In deze rol adviseer jij klanten over het aanvragen van financieringen voor hun projecten en ambities. Dit zijn bedrijven in alle soorten en maten: van startups tot gevestigde bedrijven met de nieuwste technologieën. Al vanaf de acquisitie van nieuwe projecten en klanten ben jij bij het proces betrokken. Om de financieringsbehoeften van een project te bepalen, denk jij bij de klant aan tafel mee over zijn plannen en de te volgen strategie. Vervolgens analyseer je de subsidie- en financieringsmogelijkheden voor hun projecten met betrekking tot o.a. techniek, innovatie & IT. Op basis van alle informatie stel je een inhoudelijk ijzersterk projectplan op (vergelijkbaar met een ondernemingsplan), waarin je het project van de klant goed mogelijk presenteert aan de subsidieverstrekkers. Het hele communicatietraject met de subsidieverstrekkers en -beoordelaars neem jij voor je rekening. Na de toezegging van de financiering onderhoud je de relatie met de klant, begeleid je waar gewenst de uitvoering van het project en houd je ogen en oren open voor nieuwe projecten.

Functie eisen

De ideale kandidaat voor deze veelzijdige functie is een nieuwsgierige en leergierige consultant met een brede interesse in innovatie en techniek. Je herkent jezelf in het volgende profiel:

  • Je hebt een afgeronde WO opleiding in een relevante richting (bijvoorbeeld techniek, (technische) bedrijfskunde, economie of rechten).
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een adviesrol (het liefst in subsidies).
  • Je hebt ervaring met het initiëren en uitvoeren van projecten.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal optimaal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je hebt affiniteit met werkbouwtuigkunde, life science, chemie, techniek en/of IT.
  • Je hebt een commerciële instelling, bezit daadkracht en bent kwaliteits- en resultaatgericht.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en weet collega’s te motiveren.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Bedrijfsprofiel

DIRECTION is een landelijk opererend adviesbureau dat voor haar cliënten subsidies en andere vormen van financiering aanvraagt. Dit doen zij vanuit hun mooie kantoor in Ermelo met een leuk en gevarieerd team van subsidieadviseurs met uiteenlopende achtergronden en aandachtsgebieden. De sfeer op kantoor is informeel en sociaal.
De cliëntenkring van DIRECTION bestaat uit eenmanszaken, MKB-ers en al dan niet beursgenoteerde multinationals. Deze ondernemingen komen uit zeer diverse sectoren maar hebben met elkaar gemeen dat ze zich blijven vernieuwen om te groeien. Deze voortdurende vernieuwingsdrang zit dan ook in de genen van DIRECTION.

Arbeidsvoorwaarden

DIRECTION biedt een plezierige, stimulerende en afwisselende werkomgeving, met uitermate boeiende klanten en casuïstiek, waardoor je je dagelijks verder kunt ontwikkelen. Daarnaast biedt DIRECTION een aantrekkelijk salaris en passende secundaire voorwaarden, waarbij maatwerk mogelijk is en ruimte voor groei. Ook een parttime dienstverband behoort tot de mogelijkheden!

DIRECTION heeft zijn werving & selectie procedure uitbesteed aan Perselectief BV. Voor vragen over de vacature, solliciteren of over de procedure kun je contact opnemen met Maarten van de Sande, Consultant Werving en Selectie, telefonisch op 06 – 20 85 15 67  of per e-mail: maartenvandesande@perselectief.nl.