Subsidie Checklist

Vrijblijvend advies?

Voer uw naam en emailadres in en wij geven u geheel vrijblijvend advies over uw subsidiemogelijkheden.


Bedankt voor het invullen van de Checklist. We gaan z.s.m. kijken naar uw subsidiemogelijkheden.
Sluiten

Over ons

Over ons

Direction is een advies bureau dat vanaf 1993 voor haar cliënten subsidies en andere vormen van financiering aanvraagt.

Of het nu gaat om subsidies of financiering, wij zoeken naar de mogelijkheden en ondersteunen onze cliënten bij het aanleveren van de juiste ‘papieren’ waardoor we hen zoveel mogelijk ontzorgen. Onze benadering hierbij is proactief, creatief en doortastend.

DIRECTION heeft een gevarieerd team van (subsidie) adviseurs met uiteenlopende achtergronden en aandachtsgebieden. Hierdoor proberen wij optimaal met onze cliënten mee te denken en van advies te voorzien zodat hun plannen goed op papier komen.
In onze gestaag groeiende cliëntenkring bevinden zich eenmanszaken, MKB-ers en al dan niet beursgenoteerde multinationals. Deze ondernemingen komen uit zeer diverse sectoren maar hebben met elkaar gemeen dat ze zich blijven vernieuwen om te groeien.

DIRECTION verkoopt geen rapporten! Wij bespreken kosteloos de kansen in uw concrete geval. Uiteraard volgen wij subsidie- en financieringstrajecten daarna graag op, waarbij de haalbaarheid en de kosten helder ter tafel komen.

De kunst van het ondernemen is om te doen waar je goed in bent. Voor veel bedrijven is dat innoveren, voor DIRECTION is dat het regelen van subsidies.

Tags: