Subsidie Checklist

Vrijblijvend advies?

Voer uw naam en emailadres in en wij geven u geheel vrijblijvend advies over uw subsidiemogelijkheden.


Bedankt voor het invullen van de Checklist. We gaan z.s.m. kijken naar uw subsidiemogelijkheden.
Sluiten

Nieuwe ronde subsidie Praktijkleren

Nieuwe ronde subsidie Praktijkleren
Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on FacebookEmail this to someone

Heeft u de afgelopen maanden een leerling op de werkvloer begeleid, dan komt u mogelijk in aanmerking voor subsidie. Ook als uw leerling halverwege de periode is gestopt of inmiddels alweer terug naar school is!

Vanaf 2 juni kunnen wij voor u de subsidie Praktijkleren aanvragen voor het studiejaar 2016-2017. Wij brengen voor uw organisatie de juiste doelgroep(en) in kaart en begeleiden u bij het opzetten van de verplichte administratieve onderbouwing. Op basis van deze administratie stellen wij de aanvraag voor u op. Wij nemen u zoveel mogelijk uit handen en dienen uw aanvragen tijdig voor u in.

Nieuwe doelgroep

Vanaf volgend schooljaar is er tevens subsidie beschikbaar voor een nieuwe doelgroep: de leerlingen van praktijkonderwijs (pro), voortgezet speciaal onderwijs (vso) en entree in het vmbo. Hierdoor is het voor u als werkgever interessant om ook aan deze leerlingen een plek te bieden.

Voor deze doelgroep gelden de volgende voorwaarden:

  • U biedt begeleiding tijdens het buitenschoolse praktijkgedeelte in het laatste leerjaar van een vso of pro opleiding. In het geval van een leerling van de entree opleiding in het vmbo biedt u begeleiding in het derde of vierde leerjaar.
  • De leerling is tenminste 640 klokuren (per schooljaar) bij u werkzaam.
  • De leerling gaat daarnaast elke week naar school.

Wilt u gebruik maken van deze subsidie of wilt u meer informatie over de wijziging in de regeling, neemt u dan contact op met Karin Dekens via k.dekens@direction.nl of 0314-560907.

comments powered by Disqus