Subsidie Checklist

Vrijblijvend advies?

Voer uw naam en emailadres in en wij geven u geheel vrijblijvend advies over uw subsidiemogelijkheden.


Bedankt voor het invullen van de Checklist. We gaan z.s.m. kijken naar uw subsidiemogelijkheden.
Sluiten

DIRECTION adviseert woningcorporaties over energielabel verbetering en subsidiemogelijkheden

DIRECTION adviseert woningcorporaties over energielabel verbetering en subsidiemogelijkheden
Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on FacebookEmail this to someone

Veel woningcorporaties staan voor een verduurzaming van de woningen, die in de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw zijn neergezet. Zij worden hierbij geconfronteerd met vragen als:

  • Welke duurzame maatregelen zijn toepasbaar?
  • Welke consequenties hebben deze maatregelen op het energielabel van de woningen?
  • Welke investeringen moeten worden gedaan?
  • Welke subsidies zijn beschikbaar?
  • Wat worden de energiekosten op lange termijn?

Onlangs heeft DIRECTION een vastgoedonderneming die veel grote wooncomplexen exploiteert, geadviseerd over de verduurzaming van een wooncomplex en is daarbij specifiek ingegaan op bovenstaande vragen. Daardoor is een helder beeld ontstaan van de investeringsopties, consequenties voor de duurzaamheid en de kosten op lange termijn. Als gevolg hiervan heeft deze vastgoedonderneming een scherp investeringsplaatje op kunnen stellen waarbij de meest optimale verduurzamingsoplossingen zijn geselecteerd.

Daarnaast bleek uit het advies dat er substantiële subsidies voor de verduurzaming van het wooncomplex beschikbaar zijn, die DIRECTION kan regelen voor deze organisatie. Zo kan de verduurzaming van het woningbestand op een gefaseerde en verantwoorde wijze worden uitgevoerd.

Voor een energieadvies rekent DIRECTION een relatief laag basisbedrag wanneer zij tevens de subsidies regelt op basis van no-cure no-pay. Door deze wijze van dienstverlening zijn de initiële kosten voor de klant gering en krijgt hij een duidelijk advies over de maatregelen en de daarbij behorende consequenties, die uiteindelijk tot een duurzaam en energiezuinig wooncomplex zullen leiden.

Wilt u ook inzicht krijgen in de maatregelen, kosten en subsidies voor de verduurzaming van woningen? Neem dan contact op met Kees Lugten via k.lugten@direction.nl of 0341-560907.

comments powered by Disqus